Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros. Más información. De acuerdo

9-Oct
018

CESVA PARTICIPARÀ A TECNIACÚSTICA 2018 (Cádiz)

CESVA participarà  a l'exposició tècnica del 49è Congrés Espanyol d'Acústica TECNIACÚSTICA 2018 que se celebrarà a la capital gaditana del 24 al 26 d'octubre.

Durant el 49è Congrés Espanyol d'Acústica, XI Congrés Iberoamericà d'Acústica i X Congrés Ibèric d'Acústica se celebrarà TECNIACUSTICA'18 on CESVA exposarà les seves últimes novetats.

Entre elles cal destacar el nou limitador LF010 amb anàlisi freqüencial per 1/3 d'octava i sortida de vídeo FullHD per a dispositius HDMI i el recent programari CESVA LIMITER Studio que permet guardar i treballar amb les dades descarregades dels limitadors LF010.  


A més es presentarà el LP001 limitador passiu per equips de baixa potència, una solució perfecta per limitar petits equips musicals com microcadenes amb la precisió i qualitat dels productes CESVA. El LP001 està tenint una molt bona acceptació per tots els instal·ladors ja que soluciona, a un preu molt ajustat, els problemes amb equips de reproducció musical en cafeteries, bars, terrasses, restaurants i centres de salut.  

També, en l'àmbit de les ciutats intel·ligents i del monitoratge acústic, es mostrarà NoisePlatform la plataforma en línia de monitorització de soroll basada en el sensor de soroll TA120.  

CESVA participarà a EXPOACÚSTICA 2018 a l'estand nº 5 de l'exposició.

                                                                           
                                                               EXPOACÚSTICA 2018 Cádiz